О нама

Ми смо интернет медијум који своју комуникацију остварује са преко 700 хиљада засебних IP адреса на месечном нивоу.

За две године, колико постојимо, значимо као једини медијум са ауторитетом који отворено и без икакве цензуре критикује власт, али и лажну опозицију. Ову чињеницу слушаоци и гледаоци препознају, па нам се слушаност и гледаност непрестано увећава, као и утицај на ставове оних који нас прате. Пошто смо медијум на интернету, не постоје границе за наше слушаоце и гледаоце, тако да нас слушају и гледају на свим континентима, односно на свим просторима где живе људи који разумеју наш језик. Слушају нас и гледају и они који се не слажу са нашим ставовима или који су отворено непријатељски настројени према идеји јединства српског народа, а често из разлога знатижеље или интерактивног учешћа у сукобљавању и провокацијама према нашим програмским садржајима, јер интернет је таква врста комуникације. Ово говори о нашој распрострањености и ауторитету који смо остварили.

Зашто још једна телевизија?! Чему, кад их има већ толико да су потребни сати да се само „прегледају“, а кaмоли погледају? „НТВ“ је осмишљена као прва српска телевизија која на аутентичан начин промовише националне вредности уз врхунске светске продукционе стандарде. Инсистирамо на одредници „прва“, јер НИКАД заиста нисмо имали истинску домаћу телевизију која у формалном и садржајном стилу не заостаје за светским медијским трендовима.

Наша прича, прича о српској култури, традиционалним вредностима и актуелним стремљењима, остала је, нажалост, још увек неиспричана! Све оно најдрагоценије што можемо да понудимо себи и свету, урађено је на површан и одавно превазиђен начин. Без урбаног дискурса и урбаног стила којима би привукли озбиљан број мислећих гледалаца актуелним темама и актуелизацијом старих тема, Српска Прича остала је на маргини, осуђена на заборав. То је наша мисија. Искоришћавамо глобалне трендове да би смо испричали нашу, српску, урбану, модерну, али и антиглобалну причу.

Наша мисија је да, као и до сада, успешно негујемо културни и друштвени идентитет нашег народа и његове традиционалне моралне вредности, али и да по потреби указујемо на лицемерје које се крије иза тих вредности у политичким партијама и другим невладиним организацијама, које би на овај начин довеле у заблуду народ и народне интересе.

Посебно место у нашим програмима посвећујемо спомену свим жртвама нашег народа, током целог 20-ог века и упорно и константно у разним жанровским целинама то анализирамо. Једино на овај начин можемо рачунати да ће наш народ разумети појам државности и њене важности за опстанак нације, уколико му се упорно буду предочавале жртве које су приношене на олтар слободе.

На несрећу, постала је цивилизацијска чињеница да оно што није приказано на телевизији, није се ни десило. Сходно томе, оно што је на телевизији, сигурно се десило.

Пратећи ову небулозну логику искривљеног огледала, државне али и остале телевизије наших суседа производe псеудо-историјске филмове и серије, сa очигледном идејом да лажи поновљене у бескрај морају на крају постати истина. Ми имамо адекватан одговор на ову медијску манипулацију.